Volgelaatsmasker Drager X-plore 6300

118,50 incl. btw

Dubbele en drievoudige veiligheid. De Dräger X-plore 6300 voldoet aan de strengste eisen met betrekking tot betrouwbaarheid, zekere pasvorm en comfort. Een voordelig volgelaatsmasker voor professionele toepassing in de industrie

118,50 incl. btw

Op voorraad, op werkdagen voor 15:00 uur besteld is dezelfde dag nog verstuurd

Beschrijving

Volgelaatsmasker met schroefdraad

de X-plore 6300 is het efficiënte en economische volgelaatsmasker voor de prijsbewuste gebruiker die ten aanzien van kwaliteit en comfort geen compromis wil sluiten.
Dit masker heeft zich al decennia lang bewezen voor de meest veeleisende gebruiker.

De X-plore 6300 is ontworpen voor professionele toepassingen o.a. in de industrie en voldoet qua betrouwbaarheid, pasvorm en ergonomie aan de hoogste eisen. Het maskerlichaam, dat is vervaardigd van robuust, hypoallergeen EPDM, heeft een drievoudige afdichting voor een hoge veiligheid en draagcomfort bij nagenoeg iedere gelaatsvorm. Het masker heeft één universele maat, wat de logistiek en het voorraadbeheer aanmerkelijk vereenvoudigt. Dankzij het comfortabele 5-punts hoofdbandenstel kan het masker niet alleen snel en gemakkelijk worden opgezet, maar de brede banden voorkomen bovendien het ontstaan van drukpunten op het hoofd. Het krasbestendige en vertekeningsvrije PMMA plexiglasvizier met de 180° brede gezichtshoek biedt een ruim panoramisch blikveld. Het robuuste spanraam is vervaardigd van een lichte kunststof. Een vernuftig ventilatiesysteem zorgt ervoor dat het vizier tijdens de inzet niet beslaat. Een barcode in het masker vereenvoudigd de voorraad- en onderhoudsregistratie. Voor servicewerkzaamheden aan ventielen is geen gereedschap nodig. Voor dit masker is een breed assortiment aan toebehoren leverbaar. Hoogwaardige materialen en een zorgvuldige ontwikkeling resulteren in een lange levensduur, en maken het masker uiterst kostenefficiënt.

Voordelen X-Plore 6300

 • Veilige en comfortabele pasvorm
  Het volgelaatsmasker is gemaakt van duurzaam en huidvriendelijk EPDM, met een dubbellaags gelaatsafdichting en drievoudige afdichtranden voor een veilige en comfortabele afdichting voor elke gelaatsvorm.
 • Breed blikveld met panorama ruit
  Het krasbestendige en vervormingsvrije PMMA plexiglas vizier met 180° grote hoek garandeert een breed blikveld met uitstekend zicht rondom.
 • Efficiënt ventilatiesysteem
  Het efficiënte ventilatiesysteem met separaat binnenmasker voorkomt dat het vizier beslaat en waarborgt goed zicht.
 • 5-punts hoofdbandenstel
  Het comfortabele vijfpunts hoofdbandenstel garandeert niet alleen dat het volgelaatsmasker eenvoudig en snel kan worden opgezet, maar het is ook breed genoeg om drukpunten op het hoofd van de gebruiker te voorkomen.
 • Eenvoudig onderhoud en logistiek
  Eén universele maat vereenvoudigt logistiek en voorraadbeheer. Met een streepjescode aan de binnenzijde is uw inventaris van maskers eenvoudig te documenteren en te onderhouden.
 • Veelzijdig gebruik
  Het X-plore 6300 volgelaatsmasker is voorzien van een Rd40 aansluiting in overeenstemming met EN 148-1.

Let op, de maskers worden zonder adapter geleverd. Deze kunt u apart bestellen.