Advanta

Je bent hier:
HomeMerkenAdvanta
Kies voor Advanta en wees verzekerd van een prachtige kleurenzee in uw tuin.
Zoeken
18 producten gevonden
Sorteren

Advanta: de beste keuze voor een kleurrijke tuin

Bij devakhandel zijn we verheugd dat we u een breed scala aan bloemenmengsels en graszaden kunnen aanbieden van hoge kwaliteit. Maak kennis met het veelzijdige assortiment bij devakhandel.

Advanta bloemenmengsels

Als u droomt van een tuin die barst van kleur en leven, dan zijn dit de bloemenmengsels die u zoekt. Advanta seeds stelt bloemenmengsels samen die de groei van wilde bloemen en planten bevorderen, waardoor u een rijke biodiversiteit in uw tuin kunt creëren. Een opeenvolging van kleurrijke bloemen gedurende het groeiseizoen zorgt voor een aantrekkelijke buitenruimte. Door te kiezen voor deze bloemenmengsels draagt u ook bij aan het behoud van inheemse flora en fauna.

Bloemenmengsel meerjarig

Graag jarenlang plezier van uw kleurrijke Advanta bloemenmengsel? In ons assortiment hebben we diverse bloemenmengsels die u meerdere jaren een kleurrijke tuin bezorgen. Het mengsel Kleur en Geur is er eentje die u meerdere jaren laat genieten van niet alleen prachtige kleuren, maar ook heerlijke geuren.

Bloemenmengsel eenjarig

De meerjarige bloemenmengsels kunt u afwisselen met eenjarige bloemenmengsels. Let per soort bloemenmengsel goed op wanneer het de beste periode is om deze te zaaien voor de mooiste resultaten. De Advanta Honey Bee is een eenjarig mengsel met maar liefst 9 bloemensoorten die extra aantrekkelijk zijn voor bijen, vlinders en hommels.

Advanta graszaad kopen

Een perfect groen gazon begint met het juiste graszaad. Of u nu een perfecte grasmat wilt voor uw eigen tuin, recreatiegrond of sportveld, Advanta biedt passende graszaden voor verschillende doeleinden. Zo kunt u kiezen voor een zaad dat over een hoog ziekteresistentie beschikt of juist een type gras dat een groot aanpassings-en slagingsvermogen heeft, waardoor die breed inzetbaar is. Voor elk doeleinde heeft devakhandel wel een graszaad dat past.

Recover 2 graszaad

Als u een herstelformule nodig heeft voor de renovatie en inzaai van zeer intensief gebruikte grasterreinen of voor de jaarlijkse opknapbeurt van gazons, dan is Recover 2 graszaad wat u nodig heeft. De graszaden worden geproduceerd met respect voor het milieu. Hierdoor kunt u genieten van een groen gazon en tegelijkertijd een groenere planeet ondersteunen.

Bloemenmengsels kopen bij devakhandel

Klaar om uw tuin naar een hoger niveau te tillen? Ontdek dan het veelzijdige assortiment Advanta bloemenmengsels en graszaden en kies welke u het beste past. Komt u niet helemaal uit uw keuze? Wij helpen u graag telefonisch of per e-mail verder.