DCM Cacaodoppen 50 liter

12,06 incl. btw

(3 klantbeoordelingen)

Plantaardig afdekmateriaal met decoratieve roodbruine kleur dat als fysische barrière onkruidgroei in volle grond of op potgrond tegengaat

12,06 incl. btw

Helaas is dit product momenteel uitverkocht

Beschrijving

DCM Cacoadoppen zijn 100% natuurlijk en ideaal als een decoratieve bodembedekker in de tuin, bloembakken en in potten. Het helpt de bodem onkruidvrij te houden. Bovendien zorgt het voor een mooi contrasterend effect met de planten. Het is zodoende een goed afdekmateriaal tussen de beplantingen en in potten en bloembakken. Strooi DCM Cacaodoppen in een laag van 5-8 cm.

DCM cacaodopppen is een plantaardig afdekmateriaal met decoratieve roodbruine kleur dat als fysische barrière onkruidgroei in volle grond of op potgrond tegengaat. Verteert vrij snel maar geeft wel voeding af aan de planten en verzuurt de grond niet.

Volledig plantaardig en 100% natuurlijk afdekmateriaal met decoratieve roodbruine kleur dat onkruidgroei tegengaat en de (pot)grond beschermt tegen ongunstige weersomstandigheden. De bodem droogt minder snel uit en dat is bijzonder prettig, want zo hoef je minder tijd en water te verbruiken aan het besproeien van de tuin.

Geschikt voor in de tuin of voor het afdekken van bloembakken en potten. Verteert snel maar geeft wel voeding af, zonder de bodem te verzuren.

Extra informatie

Gewicht 5 kg
Artikelnummer 81.99.018
EAN nummer 5413448038408

3 beoordelingen voor DCM Cacaodoppen 50 liter

  1. Udo Przybylak

    Prima Qualität

  2. veronique bruglemans

    het product is top, maar er was vocht in de zakken

  3. MJ Kemp

    Doet wat het moet doen; maar wat een muffe rotlucht

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.