DCM Vivimus Rozen & Bloemen 40 liter

8,25 incl. btw

Om te mengen in de grond bij het aanplanten van alle soorten rozen: struikrozen, stamrozen, klimrozen, etc. en andere bloeiende planten.

Levertijd 2-3 werkdagen

Klantenservice

Onze medewerkers zijn dagelijks van maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u en op zaterdag van 09:00u - 16:00u beschikbaar voor al uw vragen.

Gratis verzending

Gratis verzending voor alle bestellingen boven de €250,-

Achteraf betalen

Liever achteraf betalen? Neem contact met ons op voor de voorwaarden.

Beschrijving

DCM Vivimus® Rozen & Bloemen

DCM Vivimus® Rozen & Bloemen is dé beste bodemverbeteraar voor een succesvolle aanplant van alle soorten rozen, stamrozen, struikrozen, klimrozen etc. De organische stof in DCM Vivimus® Rozen & Bloemen stimuleert de wortelvorming en plantengroei flink. En een goed ontwikkeld wortelstelsel is juist bij rozen erg essentieel voor een goede groei. Wortels groeien sneller en beter en dat resulteert in een betere groei en bloei boven de grond. Groter en mooier! En dat is wat je uiteindelijk wilt! Lees hier meer.

 

DCM Vivimus® Rozen & Bloemen zorgt voor een luchtige en kruimelige bodemstructuur en creëert een ideale verhouding tussen lucht en vocht in de bodem zodat de wortels zich op een gezonde manier ontwikkelen en vlot voedingselementen kunnen opnemen. DCM Vivimus® Rozen & Bloemen werkt ook prima voor zware gronden en lichte gronden:

  • Zware gronden: verbetering van de drainage zodat het water beter wegvloeit
  • Lichte gronden: verbetering van de structuur door de inbreng van humus

 

Tip 1: Door jaarlijks een laag van enkele centimeter DCM Vivimus® Rozen & Bloemen in de toplaag van de bodem te mengen, behoudt de grond een optimale zuurtegraad en structuur voor uw zuurminnende planten en droogt hij minder snel uit. Zorg ervoor dat u de wortels van de planten niet beschadigt bij het inmengen.

 

Tip 2: Plant rozen op een zonnige standplaats zodat ze kunnen genieten van elk sprankje licht en zorg voor voldoende beschutting tegen kille wind.

gemengd organisch bodemverbeterend middel rijk aan organische stof waarin bacteriën gemengd zijn

Extra informatie

Gewicht20 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DCM Vivimus Rozen & Bloemen 40 liter” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie