Ecostyle InsectWeg gebruiksklaar 500ml

11,73 incl. btw

Effectieve spray tegen trips, bladluis, wolluis en dopluis. Bestrijdt effectief schadelijke insecten. Op basis van een plantaardig werkzame stof. Zorgt voor planten zonder plagen.

11,73 incl. btw

Levertijd 2-3 werkdagen

Beschrijving

Plagen op kamerplanten bestrijden

Elk insect heeft een functie. Beestjes zoals luizen of trips zijn weer een voedingsbron voor een volgend dier. Een paar beestjes op je planten is helemaal niet erg, je plant kan dit prima aan. Soms kan de balans zoek raken waardoor de beestjes uitgroeien tot een plaag.

Door je kamerplant regelmatig te voorzien van organische kamerplantenvoeding krijg je sterke een weerbare planten. Zo hebben plagen minder kans om toe te slaan. Heb je toch te maken met een plaag? Dan kun je hierna overgaan op het inzetten van natuurlijke vijanden zodat de natuur de plaag zelf oplost. Heb je na een aantal weken nog last van de plaag? Dan is InsectWeg een goede oplossing om de plaag onder controle te krijgen.

InsectWeg inzetten

Gebruik InsectWeg binnen of buiten op jouw potplanten, kamerplanten en sierplanten. Deze effectieve oplossing beschermt jouw planten tegen trips, bladluis, wolluis en dopluis. Het stopt de beschadiging aan bladeren van de plant.

Het contactmiddel bestaat uit de natuurlijk werkzame stoffen pyrethrum, verkregen uit de bloemhoofdjes van chrysanten en koolzaalolie. Dit werkt op het zenuwstelsel van alle insecten. Gebruik je InsectWeg buiten? Gebuik deze dan het liefst ’s avonds, wanneer nuttige insecten zoals bijen naar hun nest zijn gekeerd. Zo doe je ze geen kwaad.

Gebruiksaanwijzing

Schud de fles voor gebruik en besproei daarna de boven- en onderzijde van de bladeren en de plant zelf. Zorg dat de vloeistof het hele blad, de stengel en de te bestrijden insecten raakt. Gebruik het middel zoals aangegeven in de tabel.

Extra informatie

Verpakkingseenheid

1st

Artikelnummer 86.02.642
EAN nummer 8711731036238