Felco 712 Kniemat

27,95 incl. btw

Het FELCO 712 knielkussen biedt dempingscomfort en kniebescherming voor statische knielsituaties. Een perfecte ondersteuning voor tuinieren met uw favoriete FELCO-gereedschap.

27,95 incl. btw

Op voorraad, op werkdagen voor 15:00 uur besteld is dezelfde dag nog verstuurd

Beschrijving

Productomschrijving

Het FELCO 712 knielkussen biedt dempingscomfort en kniebescherming voor statische knielsituaties. Een perfecte ondersteuning voor tuinieren met uw favoriete FELCO-gereedschap. Het FELCO knielkussen is gemaakt van hoogwaardig rubberschuim dat na verloop van tijd zijn vorm behoudt en geen vloeistoffen opneemt. De FELCO 712 is gemakkelijk te transporteren en op te hangen voor opslag en is ideaal als wanneer u moet knielen tijdens het tuinieren of voor klusjes in huis.
Het FELCO 712 knielkussen biedt uitstekend dempingscomfort en kniebescherming voor statische knielsituaties. Dit knielkussen is gemaakt van dik nitrilrubber (NBR) met gesloten cellen, dat na verloop van tijd zijn vorm behoudt en geen vloeistoffen absorbeert. Het duurzame schuim met gesloten cellen is niet geleidend, bestand tegen petroleum en vrij van siliconen. Ontworpen voor knielen op koude oppervlakken, beton, roosters, grind en natte oppervlakken. Ideaal voor iedereen die op zoek is naar comfortabele kniesteun zonder kniebeschermers aan te hoeven trekken. De FELCO 712 is ideaal als wanneer u moet knielen tijdens het tuinieren of voor klusjes in huis. Hij helpt bij de bescherming tegen veelvoorkomende knieblessures door knieën en gewrichten te ondersteunen. Dankzij de handige ingebouwde handgreep is het gemakkelijk mee te nemen en op te hangen, waardoor het het perfecte kniekussen is voor werkzaamheden op de bouwplaats, in de garage, in de tuin of thuis.

Technische specificaties
Gemaakt van dik NBR-schuimrubber met een hoge dichtheid dat na verloop van tijd niet comprimeert en de knieën beschermt tegen harde oppervlakken
Water- en petroleumbestendig
Het knielkussen is licht van gewicht en heeft een ingebouwde handgreep waardoor het gemakkelijk mee te nemen en te vervoeren is en gemakkelijk op te hangen en op te bergen
Het kussen kan gebruikt worden om de druk weg te nemen van andere gebieden; als kussen voor ellebogen, schouders, heupen en andere lichaamsdelen bij het werken in strakke, gedraaide houdingen.
36 cm x 53 cm x 2,5 cm (14 x 21 x 1 inch)

Gemaakt van schuimrubber met hoge dichtheid dat de knieën niet comprimeert en beschermt
Water- en petroleumbestendig
Lichtgewicht en met ingebouwde handgreep
Kan worden gebruikt om druk weg te houden van andere gebieden: ellebogen, schouders, heupen en andere lichaamsdelen