Felco Slijpsteen 903

24,15 incl. btw

Slijpsteen Felco 903. Zeer handige slijpsteen, voor alle snoeischaren en metaalscharen.

Levertijd 2-3 werkdagen
Categorie: SKU: F.903 Tags:

Beschrijving

Vanwege hun kwaliteit en prestaties is het makkelijk om veel van uw FELCO-gereedschap te eisen. Deze gereedschappen van hoge kwaliteit kunnen echter hun snoeivermogen verliezen als ze niet worden onderhouden. De FELCO 903 is een lichtgewicht, multifunctionele slijpsteen van gehard staal met diamanten coating die prestaties levert waar professionele gebruikers op vertrouwen. Deze slijpsteen is onmisbaar voor het slijpen, ontbramen en verharden van de messen van uw snoeischaren, snoeitangen en kabeltangen. Hij brengt gegarandeerd een snijvlak van wereldklasse terug bij gereedschappen waar u deze veel te lang als vanzelfsprekend hebt beschouwd.

 

 225g</br>0.5lb
   50g
Of het nu per ongeluk ging of het de bedoeling was, we allemaal wel eens wat gesneden dat we beter niet hadden kunnen snijden. De lichtgewicht FELCO 903-slijpsteen in gehard staal is perfect voor het herstellen van beschadigingen aan iedere onbedoelde snede. De diamanten coating zorgt ervoor dat hij uiterst sterk is. Dit vermindert niet alleen slijtage, maar verlengt ook de levensduur geeft, wat op zijn beurt de kwaliteit van uw snijgereedschap langer in stand houdt. Slijp, ontbraam en wet uw gereedschappen volgens een standaard die op elke professional indruk zal maken. Overwerkte snoeischaren, kabeltangen en snoeitangen zullen een transformatie ondergang wanneer hun messen in de juiste hoek worden gehouden ten opzichte van de FELCO 903. Door slecht wat lichte druk uit te oefenen brengt u glans en scherpte terug in uw snoeiwerk terug en blaast u uw gereedschappen nieuw leven in. Raadpleeg de productinstructiekaarten of kijk online voor de juiste slijphoeken en -technieken.

 

Onderhoud

Na gebruik is het meestal voldoende je snoeischaar schoon te maken met een droge doek. Verwijder hardnekkig vuil met een boenborstel of messing draadborstel. Gebruik hiervoor nooit een staalborstel, omdat deze de schaar kan beschadigen. Smeer daarna de messen en eventueel het scharnierpunt licht in met olie. Gebruik daarvoor het liefst biologisch afbreekbare smeerolie.
FELCO snoeischaren blijven lang scherp. Ze kunnen afhankelijk van wat en hoe vaak je knipt na verloop van tijd bot worden. Maak deze dan weer scherp met een fijne slijpsteen.

Klik hier voor instructie voor het vervangen van het boven- en ondermes.

Breng 2x per jaar olie aan op het scharnierpunt en de schroeven. Zo blijft je snoeischaar in topconditie en gaat deze een leven lang mee!

Extra informatie

Gewicht 1 kg
upc

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Felco Slijpsteen 903” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

Klantenservice

Onze medewerkers zijn dagelijks van maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u en op zaterdag van 09:00u - 16:00u beschikbaar voor al uw vragen.

Gratis verzending

Gratis verzending voor alle bestellingen boven de €250,-

Achteraf betalen

Liever achteraf betalen? Neem contact met ons op voor de voorwaarden.