Resultaat 1–16 van de 34 resultaten wordt getoond

Aquaperla Waterkristallen

10,2022,50

Deze waterkristallen nemen meer dan 100 keer hun eigen gewicht aan water en voeding op en geven het opnieuw af volgens de behoefte van de plant. Geschikt als tijdelijke waterbuffer in droge gronden.

DCM IMPULS TD 2kg

DCM IMPULS TD® is een biostimulant op basis van Trichoderma spp., een bodemschimmel die leeft in de wortelomgeving, op organisch materiaal en in samenwerking met de plantenwortels.

Perliet 10ltr

7,15 incl. btw

Om te mengen in potgrond of volle grond: bevordert de drainage en zorgt voor de ideale lucht-waterverhouding.

Perlite

17,4031,99

Agra Perlite zijn witte, glasachtige, korrels met een laag volumegewicht.

PHC BioPak

147,60

PHC BioPak is een oplosbare biostimulant met probiotische rhizobacteriën. Dit product werkt op natuurlijke en strategische wijze synergetisch voor gezonde plantengroei.

PHC Biovin vloeibaar

191,80

PHC Biovin Vloeibaar is een organisch en energierijk extract van gehumificeerde druivenresten. De omzetting resulteert in een samenstelling van natuurlijke en effectieve groeihormonen (auxine) en organische plantnutriënten.

PHC BPF 5-0-3

47,201.633,50 incl. btw

Basic Plant Feed is een basis meststof aangevuld met natuurlijke fulvine, die uitermate geschikt is voor fertigatie toepassingen. De plantaardige grondstof zorgt naast de minerale waarde voor aanvulling van het organisch stofgehalte.

PHC Colonize AG

198,00

PHC Colonize Ag is een oplosbare biostimulant met probiotische rhizobacteriën en schimmels. De drievoudige werking dient plantengroei op een strategische en natuurlijke wijze. Allereerst is de microbiologie speciaal geselecteerd voor fi xatie van stikstof, vrijmaken van o.a. fosfaat, verhogen van chlorofyl gehalte en afbraak van organische materialen.

PHC Compete Plus

239,60

De microbiële basis van Compete Plus bestaat uit essentiële bacteriën en schimmels voor een gezonde plantontwikkeling. De bacteriën bufferen en verzorgen efficiënt gebruik van de mineralen.

PHC Flexx

PHC Flexx is een oplosbare biostimulant voor verbetering van de kwaliteit van gras. De combinatie met PHC Myconate stimuleert de inheemse mycorrhiza voor symbiose met de graszoden.

PHC Fulvic 25

66,552.662,00 incl. btw

Fulvic 25 heeft een hoge pH, hoog fulvine gehalte, sterk chelerende eigenschappen en stimuleert het bodemleven. Het zorgt voor een betere opname van alle vastgelegde mineralen in de grond. Fulvic 25 maakt o.a. fosfaten vrij en opneembaar voor de plant waardoor de wortelontwikkeling toeneemt.

PHC Fulvic Dry

580,80

Fulvic Dry heeft een hoge pH, hoog fulvine gehalte, sterk chelerende eigenschappen en stimuleert het bodemleven. Het zorgt voor een betere opname van alle vastgelegde mineralen in de grond.