PHC OLF Fe

113,754.870,25 incl. btw

De organische basis van OLF Fe komt rechtstreeks uit de natuur en biedt uitzonderlijke bemestende eigenschappen. OLF Fe bevat grotere hoeveelheden organische ijzer-elementen. De natuurlijke uitvloeier bevordert een snelle inspoeling in de wortelzone.

Levertijd 2-3 werkdagen
Wissen

Beschrijving

De organische basis van OLF Fe komt rechtstreeks uit de natuur en biedt uitzonderlijke bemestende eigenschappen. OLF Fe bevat grotere hoeveelheden organische ijzer-elementen. De natuurlijke uitvloeier bevordert een snelle inspoeling in de wortelzone. Combinatie van deze elementen met fulvine biedt gemakkelijk opneembare elementen voor planten. Humuszuren binnen OLF Fe voorkomen uitspoeling. Plantenvoeding is de sleutel tot gezondheid van planten, het toedienen van de juiste elementen is daarom essentieel. Gezonde planten zijn beter in staat om natuurlijke afweermechanismen in werking te zetten waardoor de weerbaarheid toeneemt. OLF Fe is een natuurlijk product waarin geen conserveringsmiddelen zijn gebruikt.

Dosering

Minimale verdunning met water 1: 100. Herhaal de toepassing 3-5 keer. Aangemaakte product binnen 4-6 uur gebruiken. Test de bemesting eerst op een klein perceel. Voor herstel van percelen of gewassen in slechte (bio)conditie kan een aanvullende dosering noodzakelijk zijn. Raadpleeg uw productvertegenwoordiger voor een advies op maat.

Bladmeststof 1 – 2 l/ha
Fertigatie 5 – 10 l/ha
Rijtoepassing 15 – 20 l/ha
Veldtoepassing 20 – 30 l/ha

 

Gebruik in combinatie met andere (PHC) producten

OLF Fe kan met alle PHC meststoffen, PHC Bacteriële producten, PHC mycorrhizaproducten en PHC plantversterkers worden gebruikt. PHC Mycorrhiza producten, BioPak en MooR ondersteunen een efficiënt gebruik van meststoffen.

Productblad OLF FE

Veiligheidsblad OLF FE

Extra informatie

Gewicht 20 kg
Afmetingen Niet beschikbaar
Verpakking

IBC van 1000 ltr, 20 ltr

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “PHC OLF Fe” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

Klantenservice

Onze medewerkers zijn dagelijks van maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u en op zaterdag van 09:00u - 16:00u beschikbaar voor al uw vragen.

Gratis verzending

Gratis verzending voor alle bestellingen boven de €250,-

Achteraf betalen

Liever achteraf betalen? Neem contact met ons op voor de voorwaarden.