PHC Fulvic Dry 20kg

580,80 incl. btw

Fulvic Dry heeft een hoge pH, hoog fulvine gehalte, sterk chelerende eigenschappen en stimuleert het bodemleven. Het zorgt voor een betere opname van alle vastgelegde mineralen in de grond.

Levertijd 2-3 werkdagen

Beschrijving

Natuurlijke, 100% oplosbare chelator bestaand uit fulvine en humine verkregen uit het Nederlandse drinkwater. Deze biostimulant zorgt voor verbeterde kieming en scheutvorming.

Op een diepte van 300 meter wordt drinkwater opgepompt door een drinkwaterbedrijf. Na specifieke (gepatenteerde) processen wordt fulvine en humine van het water gescheiden. Dit productieproces gebeurt onder streng gecontroleerde omstandigheden zonder gebruik van chemicaliën.

Fulvic Dry heeft een hoge pH, hoog fulvine gehalte, sterk chelerende eigenschappen en stimuleert het bodemleven. Het zorgt voor een betere opname van alle vastgelegde mineralen in de grond. Fulvic Dry maakt o.a. fosfaten vrij en opneembaar voor de plant waardoor de wortelontwikkeling toeneemt. Ook zorgt het ervoor dat planten een hogere nutriëntendichtheid krijgen en dus een hogere voedingswaarde voor mens en dier. Fulvic Dry stimuleert het bodemleven zodat er meer CO2 in de grond wordt vastgelegd. Fulvic Dry is zeer mobiel en vereenvoudigt daarmee het transport in de plant. Fulvic Dry is ook onder koude omstandigheden zeer effectief.

Gebruik op gewassen zorgt voor stimulatie van verschillende enzymen (SOD, POD en CAT). De stimulering van enzymen verzorgt o.a. een hoger chlorofylgehalte en gas-uitwisselingsmogelijkheden door o.a. de huidmondjes. Hiermee neemt de tolerantie voor abiotische stress situaties enorm toe en wordt de plantkwaliteit verhoogd.

Fulvic Dry mag gecombineerd worden toegediend. Het product is vrij van zware metalen en residuen. Voor herstel van percelen in slechte (bio)conditie kan een aanvullende dosering noodzakelijk zijn.

 

Toepassing Dosering
Zaadcoating >2%
Verwerking in inoculant/wp >200 gr/ha
Vollegrond 10 kg/ha
Rijentoepassing 6 kg/ha
Potplanten (twee wekelijks) 0,3 g/l water

 

Fulvic Dry – Technische Datasheet

Fulvic Dry – Safety Data Sheet

 

Extra informatie

Gewicht 20 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “PHC Fulvic Dry 20kg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

Klantenservice

Onze medewerkers zijn dagelijks van maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u en op zaterdag van 09:00u - 16:00u beschikbaar voor al uw vragen.

Gratis verzending

Gratis verzending voor alle bestellingen boven de €250,-

Achteraf betalen

Liever achteraf betalen? Neem contact met ons op voor de voorwaarden.