Solo Clean Line Drukspuit 307A 7 liter

96,95 incl. btw

Grondig reinigen met de drukspuit uit de Cleanline! Met de drukspuit 307A van Solo kunt u zuurhoudende oplosmiddelen sproeien voor het reinigen. Dit zijn middelen met PH-waardes tussen de 1 en 7. In het reservoir kan 7 liter

96,95 incl. btw

Levertijd 3-5 werkdagen

Beschrijving

Productomschrijving

De juiste reiniging met de Cleanline!

Op zoek naar een drukspuit die u kunt gebruiken voor zuurhoudende oplosmiddelen? Deze drukspuit van Solo model 307A is een handige spuit uit de Cleanline waarbij u zuurhoudende oplosmiddelen kunt gebruiken.

De drukspuit heeft een inhoud van7 liter en heeft een handige draagriem waardoor u hem eenvoudig op de schouder kunt dragen. De sproeilans is 50cm lang. De hoogwaardige platte spuitkop is tegen chemicaliën bestand en geeft een mooi sproeibeeld.

De afdichtingen van deze spuit zijn gemaakt van FKM-materiaal en hierdoor kunt u zuurhoudende oplosmiddelen gebruiken met PH-waardes tussen 1 en 7. Deze reinigingsmiddelen hebben een ontkalkende werking. Het uv-bestendige reservoir is gemaakt van licht doorlatend kunststof en hierdoor ziet u de inhoud duidelijk en kunt u de schaalverdeling goed aflezen.

Productvoordelen

▪ Hoogwaardige platte sproeikop.
▪ Afdichtingen uit FKM, bestand tegen zuren van pH1 tot pH7.
▪ Draagriem en persluchtverbinding.

Extra informatie

Gewicht 2,8 kg
Inhoud

7L

Leeggewicht

2.8kg

Lengte sproeilans

50cm

Lengte slang

1.4m

Materiaal sproeilans

Kunststof

Maximale spuitdruk

3 bar

Artikelnummer 60.02.419