DCM bloemenmengsel nuttige insecten 520 gram

9,81 incl. btw

Bloemenzaad gemengd met organische bodemverbeteraar, wil je graag nuttige insecten aantrekken in je tuin? Dit DCM Bloemenmengsel trekt insecten aan zoals lieveheersbeestjes en bijen die zorgen voor meer biodiversiteit.

9,81 incl. btw

Helaas is dit product momenteel uitverkocht

Beschrijving

DCM Bloemenmengsel Nuttige Insecten is een speciaal samengesteld zadenmengsel om specifieke nuttige insecten aan te trekken. En die nuttige insecten doen een heleboel goeds voor jouw tuin. Ze zijn de natuurlijke bestrijders van vele plaaginsecten die je tuin binnenvallen. Door Bloemenmengsel Nuttige Insecten te strooien haal je dus meer nuttige insecten in je tuin die de plaaginsecten op natuurlijke wijze kunnen bestrijden. Daarnaast zorgt dit mengsel voor een esthetische zee aan kleurrijke bloemen.

Het mengsel bevat meer dan 20 verschillende eenjarige en meerjarige bloemenzaden, zoals duizendblad, schildzaad, schubkamille, goudsbloem en koriander. Deze uitgekiende bloemenmix trekt nuttige insecten aan en heeft ook een werking tegen aaltjes. De organische bodemverbeteraar zorgt voor een betere verdeling en inworteling.
Bovendien is dit zaad gemengd met een organische wortelactivator voor een betere inworteling en ontkieming van het zaad

Daarnaast heeft DCM nog meer verschillende bloemenmengsel voor onze insecten. Denk maar eens aan Bloemenmengsel Bestuivers 520gr. en Bloemenmengsel Groenbemester Mix.  Kijk ook eens op DCM Bloemenmengsels – Voor de dierenvriend en een gezonde tuin wat hiervan de voordelen zijn.

Je kunt dit bloemenmengsel ook gebruiken in combinatie met Vivimus Gazon. Door na het zaaien het bloemenmengsel af te dekken met DCM Vivimus Gazon bevordert u niet alleen de kieming van de zaadjes, maar voorkomt u bovendien dat ze wegwaaien of opgepikt worden door de vogels. Bloemenzaad kiemt namelijk het best als het lichtjes afgedekt ligt.

bloemenzaad + organisch bodemverbeterend middel (60% org. stof) waarin bacteriën gemengd zijn.

DOSIS

52 g / m²

Extra informatie

Gewicht 0,52 kg
Artikelnummer 40.02.099
EAN nummer 5413448114782