Resultaat 1–16 van de 20 resultaten wordt getoond

DCM Universele Potgrond

5,70

Een gebruiksklare kwaliteitspotgrond voor alle binnen- en buitenplanten voor het opvullen van potten, bloembakken en schalen. Is RHP gekeurd, organisch bemest voor 100 dagen en zorgt voor continue groei en bloei.

Ecoterra Bonsai

3,055,03 incl. btw

Potgrond met lava, zand en veen in de juiste verhouding voor het in- en verpotten van alle types bonsai.

Ecoterra Geraniums & Bloeiende Planten

6,9511,99 incl. btw

Potgrond met klei voor het inpotten van allerlei éénjarige planten zoals geraniums, petunia’s, viooltjes, vlijtige liesjes, bidens, bacopa, etc. Bevat ook een fosforrijke meststof om de bloei te stimuleren. Toepasbaar in de biotuin.

Ecoterra Kamerplanten

3,057,50 incl. btw

Potgrond met lava en kokosvezel voor een luchtige structuur en een goede waterverdeling. Voor kamerplanten met gezonde wortels.

Ecoterra Orchideeën

3,055,30 incl. btw

Potgrond voor het in- of verpotten van orchideeën. Bevat grove veenbrokjes en schors voor een extra luchtige structuur waardoor wortelrot minder kans krijgt.

Ecoterra voor Groenten & Kruiden

7,25

Aangepaste samenstelling voor het kweken van groenten en kruiden in potten of in m²-bakken. Bevat extra zeewierkalk voor een optimale zuurtegraad en lavameel voor sporenelementen om gebreksverschijnselen te voorkomen. Toepasbaar in de biotuin.

Ecoterra winterbloeiers 30ltr

7,50 incl. btw

Potgrond voor alle winter- en voorjaarsbloeiers zoals Kerstroos (Helleborus), Winterviooltjes, Winterzoet, Winterkamperfoelie, Winterjasmijn, Bloembollen en éénjarige planten. Met perliet voor een goede drainage.

Ecoterra Zaaien & Stekken

7,25

Zorgvuldig uitgezeefde potgrond met fijne structuur voor een gelijkmatige opkomst van kiemplantjes en een goede inworteling van stekken. Bevat een aangepaste voeding om de begingroei te ondersteunen. Met lava en perliet voor een optimaal evenwicht. Toepasbaar in de biotuin.

Potgrond Aquaterra

7,9913,95 incl. btw

Potgrond met klei en waterkristallen voor het inpotten van bloeiende planten, terrasplanten, hanging baskets, etc. De waterkristallen zorgen ervoor dat het aantal gietbeurten kan worden verminderd, dus ideaal voor bloembakken of potten die lange tijd in de zon staan en snel uitdrogen.