Accu rugspuit

Met een accu rugspuit of handspuit hoeft u niet meer te pompen. Deze praktische sproeiers zijn verkrijgbaar bij devakhandel. Wij zijn er voor al uw tuinonderhoud.

Merk

Merk
  • Silky (205)

Prijs

Prijs
Zoeken
205 producten gevonden
Sorteren

Rugspuit of plantenspuit kopen

Een rugspuit of plantenspuit is een handig hulpmiddel voor tuiniers en liefhebbers van planten. Het maakt het makkelijker om pesticiden, herbiciden of voeding te geven aan uw planten zonder dat u zich hoeft te bukken of te knielen.

Rugspuit op accu

De Solo rugspuit op accu is een veelgebruikt hulpmiddel voor het versproeien of vernevelen van vloeistoffen. De sproeier is erg handig als het gaat om bijvoorbeeld hoge planten te besproeien of om bijvoorbeeld onkruid te bestrijden.

De pomp van dit apparaat is accu-aangedreven waardoor u niet meer zelf hoeft te pompen. U kunt de rugsproeier op de rug dragen waardoor u comfortabel te werk kan gaan. Wij bieden keuze uit tanks van 16 en 18 liter. Ook gaan de accu lang mee en kunt u hem ook snel weer opladen wat erg praktisch is. Neem een kijkje in ons assortiment!

Plantenspuit kopen

Ook binnen ons assortiment vindt u de Solo accu handspuit. Deze plantenspuit is ideaal voor gericht sproei werk. U kunt hiermee eenvoudig planten in huis of op het terras besproeien. Deze rugspuiten of plantenspuiten zijn ideaal voor het behandelen van grote oppervlakten, zoals tuinen of parken. Het maakt het ook gemakkelijker om moeilijk bereikbare plekken, zoals hoge bomen of struiken, te behandelen.

Rugspuit kopen bij devakhandel.nl

Bij ons kunt kiezen tussen de topmerken Birchmeier en Solo. Zowel de Birchmeier rugspuit als de Solo rugspuit zijn gerenommeerde merken op het gebied van accu rugsproeiers. Beide merken bieden hoogwaardige en duurzame producten met verschillende capaciteiten en toepassingen en zijn handige hulpmiddelen voor het bewateren en besproeien van grotere oppervlakken, zoals tuinen, boomgaarden en landbouwgrond. Ze zijn draagbaar en gemakkelijk te gebruiken, waardoor u geen zware apparatuur hoeft te dragen en geen kabels nodig hebt.