Accu rugspuit

Met een accu rugspuit of handspuit hoeft u niet meer te pompen. Deze praktische sproeiers zijn verkrijgbaar bij devakhandel. Wij zijn er voor al uw tuinonderhoud.

Merk

Merk
  • Adler (7)

Prijs

Prijs
Zoeken
7 producten gevonden
Sorteren

Rugspuit of plantenspuit kopen

Een rugspuit of plantenspuit is een handig hulpmiddel voor tuiniers en liefhebbers van planten. Het maakt het makkelijker om pesticiden, herbiciden of voeding te geven aan uw planten zonder dat u zich hoeft te bukken of te knielen.

Rugspuit op accu

De Solo rugspuit op accu is een veelgebruikt hulpmiddel voor het versproeien of vernevelen van vloeistoffen. De sproeier is erg handig als het gaat om bijvoorbeeld hoge planten te besproeien of om bijvoorbeeld onkruid te bestrijden.

De pomp van dit apparaat is accu-aangedreven waardoor u niet meer zelf hoeft te pompen. U kunt de rugsproeier op de rug dragen waardoor u comfortabel te werk kan gaan. Wij bieden keuze uit tanks van 16 en 18 liter. Ook gaan de accu lang mee en kunt u hem ook snel weer opladen wat erg praktisch is. Neem een kijkje in ons assortiment!

Plantenspuit kopen

Ook binnen ons assortiment vindt u de Solo accu handspuit. Deze plantenspuit is ideaal voor gericht sproei werk. U kunt hiermee eenvoudig planten in huis of op het terras besproeien. Deze rugspuiten of plantenspuiten zijn ideaal voor het behandelen van grote oppervlakten, zoals tuinen of parken. Het maakt het ook gemakkelijker om moeilijk bereikbare plekken, zoals hoge bomen of struiken, te behandelen.

Rugspuit kopen bij devakhandel.nl

Bij ons kunt kiezen tussen de topmerken Birchmeier en Solo. Zowel de Birchmeier rugspuit als de Solo rugspuit zijn gerenommeerde merken op het gebied van accu rugsproeiers. Beide merken bieden hoogwaardige en duurzame producten met verschillende capaciteiten en toepassingen en zijn handige hulpmiddelen voor het bewateren en besproeien van grotere oppervlakken, zoals tuinen, boomgaarden en landbouwgrond. Ze zijn draagbaar en gemakkelijk te gebruiken, waardoor u geen zware apparatuur hoeft te dragen en geen kabels nodig hebt.

Voordelen van een accu rugspuit

Een accu rugspuit biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele handmatige sproeiers:

  • Gebruiksgemak: Dankzij de accu-aandrijving hoeft u niet handmatig te pompen, wat het sproeien aanzienlijk minder vermoeiend maakt.
  • Efficiëntie: Met een grotere tankinhoud kunt u langere tijd sproeien zonder constant bij te hoeven vullen.
  • Precisie: De sproeiers zijn vaak uitgerust met verstelbare sproeikoppen, waardoor u de sproeistroom nauwkeurig kunt afstemmen op uw behoeften.
  • Draagbaarheid: De ergonomische rugdragers maken het gemakkelijk om de sproeier comfortabel te dragen, zelfs tijdens langdurige taken.

Onderhoud en tips voor uw accu rugspuit

Om de levensduur van uw accu rugspuit te verlengen, is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren:

  • Reinig de tank: Spoel de tank na elk gebruik grondig uit om resten van chemicaliën te verwijderen.
  • Controleer de sproeikoppen: Zorg ervoor dat de sproeikoppen niet verstopt raken door ze regelmatig schoon te maken.
  • Accu onderhoud: Laad de accu volledig op voor elk gebruik en bewaar deze op een droge plaats om de levensduur te maximaliseren.

Contact

Heeft u vragen of behoefte aan advies over welke accu rugspuit het beste bij uw project past? Neem dan contact met ons op. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.