PHC OPF 5-2-5

65,352.649,90 incl. btw

De organische basis van OPF bestaat uit plantaardige reststromen met hoge gehaltes aan natuurlijke suikers. Door middel van een specifiek fermentatieproces worden de plantaardige reststromen opgewaardeerd tot een excellente meststof.

Levertijd op aanvraag
Wissen

Beschrijving

De organische basis van OPF bestaat uit plantaardige reststromen met hoge gehaltes aan natuurlijke suikers. Door middel van een specifi ek fermentatieproces worden de plantaardige reststromen opgewaardeerd tot een excellente meststof. Het gebruik van enkel plantaardige ingrediënten zorgt voor een laag zout gehalte, waardoor er geen risico op verbranding bestaat. Het hoge gehalte aan spore elementen en suikers ondersteunt een gezond bodemleven en voorziet in een gezonde plantgroei. De amino zuren in OPF zijn ook bij lage temperaturen goed opneembaar doordat deze uit planten voortkomen. Doordat het product een variatie van langzaam en snel vrijkomende stikstof elementen bevat, heeft het een werking van 3 weken. OPF is een natuurlijk product waarbij geen conserveringsmiddelen zijn gebruikt.

Dosering

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Verpakking

IBC van 1000 ltr, 20 ltr

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “PHC OPF 5-2-5” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

Klantenservice

Onze medewerkers zijn dagelijks van maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u en op zaterdag van 09:00u - 16:00u beschikbaar voor al uw vragen.

Gratis verzending

Gratis verzending voor alle bestellingen boven de €250,-

Achteraf betalen

Liever achteraf betalen? Neem contact met ons op voor de voorwaarden.