Plant Health Cure

Je bent hier:
HomeMerkenPlant Health Cure
Streven naar een betere weerbaarheid en functioneren van planten? Met behulp van de nuttige bodemschimmels en -bacteriën van Plant Health Cure (PHC) maakt u het waar.
Zoeken
21 producten gevonden
Sorteren

PHC: koploper op het gebied van bodembiologie

Met de producten van Plant Health Cure optimaliseert u de gezondheid van uw planten en bomen. Het merk heeft specifieke oplossingen ontworpen om te voldoen aan de typen planten, bomen en bodems.

Ontdek ons uitgebreide assortiment, waaronder de PHC TreeSaver, PHC Biopak en PHC Biovin. De TreeSaver is specifiek ontwikkeld voor de aanplanting van hagen, planten of bomen met kluit. Tijdens uw zoektocht naar het juiste product voor uw plant of boom, bieden wij op de website van devakhandel.nl een uitleg over de toepassing van elk product. Voor eventuele vragen staan wij voor u klaar met deskundig advies.

Waarom kiezen voor Plant Health Cure?

Dankzij de producten van dit toonaangevende merk kun je aanzienlijk besparen op zowel bestrijdingsmiddelen als meststoffen. Dit resulteert niet alleen in lagere kosten, maar maakt het ook mogelijk om dezelfde productie te behalen, met als extra voordeel dat het gewas gezonder is. Het merk speelt daardoor een belangrijke rol in het verduurzamen van groensectoren. De producten zijn ontwikkeld op basis van wetenschap en jarenlange expertise, waardoor ze geschikt zijn voor elke tuinier, hobbyist of kweker.

Plant Health Cure kopen bij devakhandel.nl

Investeer in de gezondheid van planten en bomen en bestel eenvoudig online de producten van Plant Health Cure. Door te kiezen voor de aanschaf via devakhandel.nl, profiteert u van de volgende voordelen:

  • Klantenservice die 6 dagen per week bereikbaar is;
  • Deskundig advies;
  • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis;
  • 14 dagen retourgarantie;
  • Producten met hoogwaardige kwaliteit.

Heeft u hulp nodig bij het plaatsen van een bestelling of misschien een vraag over een product? Wij helpen u graag telefonisch of per e-mail.