PHC Flexx 4kg

165,75785,29 incl. btw

PHC Flexx is een oplosbare biostimulant voor verbetering van de kwaliteit van gras. De combinatie met PHC Myconate stimuleert de inheemse mycorrhiza voor symbiose met de graszoden.

Op voorraad, vandaag voor 15:00u besteld, morgen in huis
Wissen

Beschrijving

PHC Flexx is een oplosbare biostimulant voor verbetering van de kwaliteit van gras. De combinatie met PHC Myconate stimuleert de inheemse mycorrhiza voor symbiose met de graszoden. Yucca extract zorgt voor betere doorlaatbaarheid zodat de chelaat meststoffen eenvoudig bij de plantenwortels komen. De rhizobacteriën zijn speciaal geselecteerd voor de fixatie van stikstof, het vrijmaken van o.a. fosfaat, verhoging van het chlorofyl gehalte en afbraak van organische materialen. Aansluitend zorgt fulvine voor het mobiliseren van elementen naar de plant en het stabiliseren van celmembranen.

Kolonisatie van mycorrhiza en rhizobacteriën herstelt de benutting van wortels en verbetert de stresstolerantie. Hierbij zorgt o.a. boterzuur voor nieuwe wortelvorming en (zorgt snelle kolonisatie voor) gezonde plantengroei. De microbiologie herstelt de essentiële biologie voor planten. Mycorrhiza vergroten het opnamebereik van de plant, verbeteren de nutriëntendichtheid en waterafhankelijkheid.

plossen en mengen in 200-400 liter water per hectare. Aangemaakt product binnen 4-6 uur verspuiten. Niet mengen met bestrijdingsmiddelen. Mag gecombineerd met plantaardige meststoffen worden toegediend. Voor herstel van percelen in slechte (bio)conditie kan een aanvullende dosering noodzakelijk zijn. Raadpleeg uw productvertegenwoordiger voor een advies op maat.

Toepassing Dosering
Nieuwe graszoden (7/14 dagen na installatie) 8 kg/ha
Inzaaien/doorzaaien (Na kieming) 8 kg/ha
Hersteldosering (Eenmalig) 16 kg/ha
Onderhoudsdosering (Maandelijks, naar behoefte) 4 kg/ha

Extra informatie

Gewicht 4 kg
Verpakking

1 zak van 4kg, 5 zakken van 4kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “PHC Flexx 4kg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

Klantenservice

Onze medewerkers zijn dagelijks van maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u en op zaterdag van 09:00u - 16:00u beschikbaar voor al uw vragen.

Gratis verzending

Gratis verzending voor alle bestellingen boven de €250,-

Achteraf betalen

Liever achteraf betalen? Neem contact met ons op voor de voorwaarden.