Toont alle 11 resultaten

Grisport Camino S3

104,95 incl. btw

Camino is een van de twee instapmodellen uit deze collectie en is S3 beveiligd. De pasvorm van de werkschoen valt niet groter of kleiner dan normaal.

Grisport Constrictor S3

127,50 incl. btw

De Grisport Constrictor is een zwart model uit de collectie met een BOA-sluiting. De pasvorm van de werkschoen valt niet groter of kleiner dan normaal.

Grisport Eston S3

104,95 incl. btw

Eston is een laag model werkschoen die doet denken aan een bergschoen. De pasvorm van de werkschoen valt niet groter of kleiner dan normaal.

Grisport Helios S3

109,95 incl. btw

Helios is een stevige werkschoen die valt in de veiligheidsklasse S3. De pasvorm van de werkschoen valt niet groter of kleiner dan normaal. De pasvorm van de werkschoen valt niet groter of kleiner dan normaal.

Grisport Helix S3

101,95 incl. btw

Deze sportief uitziende lage werkschoen heeft hetzelfde comfort als bergschoenen. De pasvorm van de werkschoen valt niet groter of kleiner dan normaal.

Grisport Lago S3

104,95 incl. btw

De blauwgrijze zool van deze lage werkschoen is gemaakt van TPU/TPU wat speciaal is ontwikkeld voor Vibram. De pasvorm van de werkschoen valt niet groter of kleiner dan normaal.

Grisport PRATO S3

104,95 incl. btw

Prato is een lage werkschoen die net als de andere modellen binnen de collectie de uitstaling heeft van een wandelschoen. De pasvorm van de werkschoen valt niet groter of kleiner dan normaal.

Grisport Solar S3

104,95 incl. btw

Deze sportief uitziende lage werkschoen heeft hetzelfde comfort als dat bergschoenen hebben. De pasvorm van de werkschoen valt niet groter of kleiner dan normaal.

Grisport Trace S3

104,95 incl. btw

De Grisport Trace var 36 is gemakkelijk om in te stappen aangezien de schoen geen veters heeft. De pasvorm van de werkschoen valt niet groter of kleiner dan normaal.

Grisport TUNDRA S3

109,95 incl. btw

Tundra is een hoge werkschoen die lijkt op een wandelschoen. De pasvorm van de werkschoen valt niet groter of kleiner dan normaal.

Grisport Yucon S3

109,95 incl. btw

Yucon is een hoge werkschoen die net als de naam van de schoen doet denken aan een ruig bergachtig gebied. De pasvorm van de werkschoen valt niet groter of kleiner dan normaal.