PHC ProAct 200 gram

110,10 incl. btw

PHC ProAct is een oplosbare biostimulant die verschillende plantprocessen op een natuurlijke wijze tot betere ontwikkeling stimuleert. Harpine signaal-eiwitten activeren het geïnduceerde afweersysteem in de plant waardoor o.a. salicylzuur en jasmonzuur worden geproduceerd.

Levertijd 2-3 werkdagen

Beschrijving

PHC ProAct is een oplosbare biostimulant die verschillende plantprocessen op een natuurlijke wijze tot betere ontwikkeling stimuleert. Harpine signaal-eiwitten activeren het geïnduceerde afweersysteem in de plant waardoor o.a. salicylzuur en jasmonzuur worden geproduceerd. Tevens zorgt het er voor dat de signaalroute voor het constante afweermechanisme effciënter functioneert. Hierbij wordt er meer silicium en calcium opgenomen en gebonden in de plantencellen. De effecten van o.a. een hoger silicium en calcium getal werken door na oogst, waardoor de bewaarbaarheid en uitstalleven toenemen.

Harpine eiwitten spelen een belangrijke rol bij verschillende fases van plantengroei. Zo zorgt het voor meer vruchtvorming bij toepassing voor bloei. Vruchten en planten worden beter ontwikkeld bij toepassing gedurende de groeifases. Hierbij stimuleert harpine de fotosynthese, waardoor de nutriëntendichtheid in planten toeneemt. In tijden van droogte of verdamping zorgt het dat planten hiertegen beter bestand zijn door water te reguleren via de huidmondjes en beter vast te houden in de cellen. PHC ProAct kan op alle gewassen en planten worden toegepast door de zeer brede en uitgebreide werking van de eiwitten.

Dosering

Oplossen in 200/800 liter (chloorvrij) water (ph tussen 5 en 10) per hectare. 15-30 minuten laten staan en regelmatig roeren. Aangemaakt product binnen 4-6 uur verspuiten. Voor toevoeging van micro elementen wordt gebruik van PHC PreTect aanbevolen. Raadpleeg uw productvertegenwoordiger voor een advies op maat.

Fruitteelt

Toepassing Dosering
Sierteelt
Na planten 150 gr/ha
Iedere twee weken 100 gr/ha
Eén Week voor oogst 200 gr/ha
Groenteteelt (drip irrigatie)
Na planten 10 gr/100 l
Iedere drie weken 10 gr/100 l
Akkerbouw
Eerste blad vorming 150 gr/ha
Voor bloei 150 gr/ha
Na knol-/vruchtzetting 150 gr/ha
Fruitteelt
Eerste blad vorming 150 gr/ha
Voor bloei 150 gr/ha
Na vruchtzetting 150 gr/ha
Calcium binding in vrucht 200 g/ha
Kleurvorming 150 gr/ha (10-14 dagen voor bloei)
Bewaarbaarheid 200 gr/ha (4-6 dagen voor oogst)

 

PHC ProAct – Technische Datasheet

Productadvies ProAct Consumptieaardappelen

Productadvies ProAct Uien

Productadvies ProAct Pootaardappelen

 

Extra informatie

Gewicht 0.2 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “PHC ProAct 200 gram” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

Klantenservice

Onze medewerkers zijn dagelijks van maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u en op zaterdag van 09:00u - 16:00u beschikbaar voor al uw vragen.

Gratis verzending

Gratis verzending voor alle bestellingen boven de €250,-

Achteraf betalen

Liever achteraf betalen? Neem contact met ons op voor de voorwaarden.